Fotografie irského vlkodava.

Nezveřejněná překvapení roku 2015

Co všechno se událo bezvadného za poslední rok a já o tom zase tolik nepsala, abyste měli i nějaká překvapení?
1.Známý český komiksák Tomáš Kučerovský po setkání se mnou namaloval komiks. O mně.

 

2. Začala jsem se věnovat jednomu spin-off projektu jménem Tranzita – šíříme povědomí o transsexualitě a točíme velmi vtipná a milá videa, takže koho baví moje historky z blogu, tak ho jistojistě pobaví i naše kecy ve videu. Moje role je propojovat autistickou komunitu s LGBTQI+ komunitou, protože ta nebinarita a genderfluidita z lidí s autismem vysloveně táhne. Pusťte si video, jsem tam já!!!
3. Vystavuju na další výstavě zase s Péťou, tentokrát v Ostravě-Porubě, a co jsem slyšela, výstava má pak pokračovat v dalších moravskoslezských městech. Mirka vám k tomu ve videu řekne víc. Hurá!
4. Poprvé v životě jsem slavila Silvestra v Praze. A asi poprvé v životě jsem při něm nemusela být nostalgická ani smutná, bylo to bezvadný, s lidmi jsme si připíjeli na to, ať jsme celý další rok pořád takhle hezky spolu. A taky Vánoce jsem poprvé udělala s Bárou, ale to jste četli. Chtěla jsem vám sem dát nějaké video z Vánoc, ale to už nevim, jestli by vás tolik zajímalo.
A čtenářům blogu přeju samozřejmě jen to nejlepší a přeji nám všem společně – ať se tady zase sejdem za rok u podobného článku s dalšími novými událostmi, které byly k něčemu dobré! Nenechte se urážet kecy, že dobré děláte, jenom aby vás ostatní chválili. A vůbec, když vy sami víte, že tomu tak není…tak vás to nenaštve, žejo.