Detailní kresba dřeva černou tuší na bílém papíře.

Pozvánka

Milí kamarádi a čtenáři,

včera jsem se sešla s Michalem Roškaňukem, který mě pozval do pořadu Přicházíme v míru, abychom se trošku seznámili a popovídali si, setkání to bylo moc příjemné – a výsledek toho všeho je, že 20.9 tedy opravdu vystoupím v divadle Kampa. Byly zde dotazy, jak koupit lístky – už teď je možné si je zakoupit elektronicky, od 8.9 pak přímo i v divadle. Zde je odkaz, na kterém je možné si lístky zakoupit:

http://www.divadlokampa.cz/divsal/tickets/2374

Tak určitě přijďte, budu  se na vás moc těšit! A můžete se mě zeptat na cokoliv, co vás bude zajímat – je to totiž beseda, a krom mě tam budou i dva další velmi zajímaví hosté. :-)) Budu mluvit nejspíš o svých obrazech, ale i o sobě, o ženském autismu a ještě určitě i o mnoha dalších věcech, na které tak nějak dojde řeč. Můžu potvrdit, že to nebude nic hraného ani nacvičeného, protože že bychom secvičovali scénky a vtípky v zákulisí, to opravdu ne 😀 A předchozí díly, co jsem viděla, byly velmi kvalitní, speciálním hostem s námi na place bude opět také skvělý Jaroslav Dušek.(už si přijdu trošku slavná, haha :-))
Oficiální záznam se pořizovat nebude, takže jestli chcete vidět Zrzavou naživo v červených šatech(ano, pro lepší mentální přípravu na danou událost už mám rozvrhnuto i to, co si vezmu na sebe), máte jedinečnou šanci, protože jindy, jindy mě tak snadno ven nedostanete :-))

 

EDIT: Videozáznam ke shlédnutí